Royal Club Hotel Visegrád Royal Club Hotel****

Royal Club Hotel ****
2025 Visegrád, Fő utca 92.
Tel.: +36 26 597 100
Fax: +36 26 597 101
Royal Club Hotel email

Royal Club Hotel - magyar nyelv Magyar English Deutsch Royal Club Hotel Visegrád
Royal Club Wellness Hotel Royal Club Hotel menü Royal Club Hotel Visegrád Visegrádi kirándulás - Royal Club Hotel
Royal Club Hotel Visegrád Golf Wellness Visegrád a Royal Club Hotelben

GOLF SZIMULÁTOR VISEGRÁDON

Indoor Golf

Az érdeklődő Vendégeink részére lehetőséget biztosítunk mind az indoor, mind az outdoor golfozás élményére is. Klubtermünkben a Magyarországon egyedülinek számító beltéri golfszimulátor, valamint elérhető közelségben, Kisorosziban egy 18 lyukú golfpálya is várja a golf szerelmeseit.

A golfszimulátor segítségével megismerkedhet a golfjáték alapjaival, gyakorlásra és versenyzésre is van lehetőség a világ legszebb 30 pályájának igénybevételével. A kezdők számára oktató funkció is beállítható, igény esetén oktatást is biztosítunk. A haladó és profi játékosoknak különféle versenyek is rendezhetőek.

Talán néhányunknak sok filmből ismerős jelenet, amikor virtuális golfot játszik valaki egy szobában. Odaáll az elütőre és egy hagyományos lendítéssel a képernyőre vetített pálya képére üti a labdát, amely a képernyőn folytatja útját a földet érésig, majd abból a pontból folytatódik tovább egy új képpel a játék, egészen a green-ig.

Miről is van szó: Mint minden mozgás, a golf is apró elemeire bontható, analizálható mozgás- sorozat eredménye. A labda útja megfelelő érzékelő szenzorokkal értékelhető, így megjeleníthetővé válik és a számítógép a megfelelő program segítségével kijelzőn, vagy projektor által kivetített képen jeleníti meg mozgását a pálya aktuális háttérképén.

Royal Club Hotel golf szimulátor oktatásRoyal Club Hotel Visegrád golf green

A szimulátorok a lehető legpontosabb, részletes analízist adják az ütésről, amely rendkívül sok információt ad a tanulóknak, haladóknak, profiknak és természetesen az oktatónak egyaránt.

Sok híres bajnokság - Open, Master, Ryder Cup - helyszínén golfozhatunk a segítségével, illetve különleges pályákra is eljuthatunk általa. Sokat segít a golfszabályok megismerésében és gyakorlati alkalmazásában is.

Néhány információ a PRO- TEE UNITED 3D Golfszimulátorról:

royalmini Kristálytiszta 3D-s kép
royalmini Nagy gyorsaságú számítógép
royalmini Játék 30 különböző golfpályán
royalmini Driving Range funkció
royalmini Oktató funkció
royalmini Swing analízis
royalmini Versenyzési lehetőség
royalmini Saját ütők használatának lehetősége

Szimulátorban egy 18 lyukas pályát még társaságban is 3 óra alatt le lehet játszani. Előtte természetesen a Driving Range-re is ki lehet "menni" egy kis gyakorlásra. Beállíthatunk kedvezőtlen időjárási tényezőket, például szelet, esőt vagy a green-ek, fairway-ek gyorsaságát is megváltoztathatjuk. Szállodánkban Ön is kipróbálhatja golfszimulátorunkat, amelyet időjárástól függetlenül használhatják profi vagy haladó golfozók játékuk elemzésére, fejlesztésére vagy csupán szórakozásból.

Ugyanakkor teljesen kezdők is hamar megtanulhatják a golf alapszabályait, megismerhetik a pályán előforduló szituációkat, és akár egyénileg, akár csoportosan élvezhetik a csodálatos pályák szépségét.

A golfszimulátor használatának ára: 5.000 Ft / minden megkezdett óra. Időpontot legegyszerűbben golf szimulátorunk naptár oldalán kérhet, de természetesen lehetőség van közvetlenül recepciónkon személyesen vagy telefonon is időpontot foglalni.

Ha megkedvelte a játékot, a közeli kisoroszi golfpályán fejlesztheti tudását.


Magyar Golf Club - Kisoroszi

Kisoroszi Golf a Dunakanyarban közel a Royal Club Hotelhez A több mint 60 hektáron elterülő 18 szakasz festői szépsége és a Dunakanyar közelsége már a 80-as évek eleje óta méltán ejti rabul a természet és a sport szerelmeseinek szívét.

A pálya csupán 10 perc autózással érhető el szállodánktól, ahol gyönyörű környezet fogadja a kedves Vendégeket.

A munkálatok során igyekeztek megőrizni a történelmi golfpálya eredeti hangulatát, így a vadregényes szakaszok valódi golfélményt adnak a kikapcsolódni és sportolni vágyó játékosoknak.

Bővebb információk Kisoroszi Golf

Kisoroszi madártávlatból a Royal Club Hotel irányából

 

Royal menü

Wellness Visegrád kapcsolatok Royal Club Hotel a Facebook közösségben Wellness Visegrád a Twitter közösségben Wellness Visegrád az iwiw közösségben

Visegrádi vár
Royal Club Hotel Visegrád Royal Club Hotel Royal Club Hotel négy csillagos pihentetés Resonator Csoport Visegrád szívében a Royal Club Hotel
Magyar Szállodaszövetség Aquarena az igazi csúszdapark Royal Club Hotel ajánlása Feldobox élménycsomagok Golf and Business a Royal Club Hotel ajánlásával Royal Club Hotel kiváló szálláshely HK-SE